Printati aceasta pagina

Ştiri

iun 1, 2024

Lansare proiect AI ETHICS. Update: Masterclass online| 19 iunie 2024, ora 12.00


Masterclass online în cadrul proiectului AI ETHICS: Integrarea tehnologiilor de inteligență artificială în educație și cercetare

 

În data de 19 iunie, între orele 12:00-13:00, va avea loc pe platforma Webex, masterclassul "Integrarea tehnologiilor de inteligență artificială în educație și cercetare". Evenimentul face parte din seria de sesiuni de training și întâlniri cu experți, organizate în cadrul proiectului "AI ETHICS: utilizarea etică a tehnologiilor emergente în universitate", finanțat de CNCFIS(cod proiect CNFIS-FDI-2024-F-0146).


Invitați la acest eveniment sunt asistent univ. dr. Florin Zeru (FCRP) și Andrei Manole (Owner & General Manager of Another Agency). Aceștia vor discuta despre integrarea
instrumentelor AI în domeniile educației și business-ului, abordând, totodată, provocările și etica utilizării acestor tehnologii.
Acest masterclass se adresează tuturor membrilor comunității academice SNSPA interesați de impactul inteligenței artificiale în educație și cercetare. Cei interesați sunt rugați să confirme participarea prin completarea unui formular online disponibil https://forms.gle/mpWjwkPYHwBqMmp37.
Proiectul „AI ETHICS: utilizarea etică a tehnologiilor emergente în universitate” urmărește dezvoltarea și implementarea unor reglementări privind utilizarea inteligenței artificiale în activitățile didactice și de cercetare din cadrul SNSPA, în vederea integrării responsabile a noilor tehnologii în educație, cu respectarea deontologiei și eticii academice.

 

Stire inițială: 15 mai 2024

Lansare proiect AI ETHICS: utilizarea etică a tehnologiilor emergente în universitate

Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA a dat startul proiectului AI ETHICS: utilizarea etică a tehnologiilor emergente în universitate. Proiectul este finanțat de la bugetul de stat prin Fondul de Dezvoltare Instituțională, ca urmare a competiției naționale organizate în anul 2024.

 


Proiectul își propune dezvoltarea și implementarea regulamentelor pentru utilizarea inteligenței artificiale în educație și cercetare la SNSPA. Ne angajăm să integrăm noile tehnologii în mod responsabil, asigurând respectarea eticii și deontologiei academice.

 

Mai multe detalii despre proiect pot fi găsite aici.

 

#AIEthics #FCRP #SNSPA

Vezi toate ştirile