Printati aceasta pagina

Alerte

iul 19, 2022

Rezultatele concursului de admitere la studii universitare de licență la Facultatea de Comunicare și Relații Publice


Marți, 19 iulie 2022, au fost afișate rezultatele concursului de admitere la programele de licență ale Facultății de Comunicare și Relații Publice (SNSPA).

Candidații înscriși online au fost admiși pe locurile de buget și cu taxă, în limita locurilor prezentate în oferta educațională pentru anul universitar 2022-2023, în ordinea strict descrescătoare a mediilor.

  • Rezultatele admiterii la programul de studii Comunicare și Relații Publice (CRP) - click aici.
  • Rezultatele admiterii la programul de studii Publicitate (PUB) - click aici.
  • Rezultatele admiterii la programul de studii Comunicare și Media Emergente (cu predare în limba engleză)/Communication and Emerging Media (CEM) - click aici.
  • Lista candidaților care nu au finalizat procesul de înscriere în platforma de admitere la SNSPA (conturi incomplete) - click aici.

 

Informații pentru candidații declarați admiși pe locurile de buget la Facultatea de Comunicare și Relații Publice (SNSPA)

În perioada 20 - 22 iulie 2022, candidații declarați admiși pe locuri de buget trebuie să confirme locul la programul de studii la care au fost admiși, prin depunerea următoarelor documente la sediul SNSPA (Bd. Expoziției nr. 30A):

-        fișa de înscriere (semnată),

-        diploma de bacalaureat, în original,

-        contractul de studii, completat și semnat în două exemplare (disponibil pentru descărcare și printare aici),

-        2 fotografii tip buletin (pentru carnetul și legitimația de student),

-        certificatul de naștere (copie),

-        cartea de identitate (copie),

-        certificatul de căsătorie (copie) - dacă e cazul,

-        dovada plății taxei de înmatriculare (100 lei), achitată în contul facultății. Detaliile plății, aici.

În cazul în care, în perioada menționată (20 - 22 iulie 2022), un candidat admis pe un loc de buget nu s-a prezentat la facultate, pentru înmatriculare, va pierde locul pe care a fost declarat admis.

Informații pentru candidații declarați admiși pe locurile cu taxă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice (SNSPA)

În perioada 20 - 24 iulie 2022, candidații declarați admiși pe locuri cu taxă trebuie să confirme locul la programul de studii la care au fost admiși prin depunerea următoarelor documente la sediul SNSPA (Bd. Expoziției nr. 30A):

-        fișa de înscriere (semnată),

-        diploma de bacalaureat – copie, însoțită de original, pentru conformare,

-        contractul de studii, completat și semnat în două exemplare (disponibil pentru descărcare și printare aici),

-        2 fotografii tip buletin (pentru carnetul și legitimația de student),

-        certificatul de naștere (copie),

-        cartea de identitate (copie),

-        certificatul de căsătorie (copie) - dacă e cazul

-        dovada plății taxei de înmatriculare (100 lei), achitată în contul facultății,

-        dovada de plată a primei rate din taxa de școlarizare, achitată în contul facultății. Detaliile plății, aici. 

În cazul în care, în perioada menționată (20 - 24 iulie 2022), un candidat admis pe un loc cu taxă nu s-a prezentat la facultate pentru înmatriculare, va pierde locul pe care a fost declarat admis.

Informații pentru candidații afișați în lista de așteptare la Facultatea de Comunicare și Relații Publice (SNSPA)

În perioada 20 - 22 iulie 2022, candidații afișați în lista de așteptare pot completa o cerere online (aici) în care pot solicita contactarea în cazul în care vor rămâne locuri neocupate la taxă, la facultatea/facultățile pentru care au optat și doresc să se înmatriculeze. 

În perioada 23 - 24 iulie 2022, candidații care au solicitat ocuparea unui loc cu taxă rămas vacant și au completat acest formular online, vor fi contactați de secretariate și înmatriculați, conform mediilor, opțiunilor și locurilor disponibile.

În cazul în care, în perioada menționată (20-22 iulie 2022), candidații afișați în lista de așteptare nu au solicitat ocuparea unui loc rămas disponibil prin completarea unei cereri online sau nu s-au înmatriculat (în perioada 23 - 24 iulie 2022), după ce au fost anunțați de secretariate, vor pierde acest loc.

Important!

Înmatricularea candidaților/confirmarea locurilor ocupate conform informațiilor afișate la fiecare categorie de candidați la Facultatea de Comunicare și Relații Publice are loc la sediul SNSPA (Bd. Expoziției nr. 30A), etajul 5, sala nr. 509. Programul de lucru este de miercuri până vineri, în intervalul orar 10:00-16:00 și sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10:00-13:00.

Retragerea dosarelor după înmatriculare se va face în perioada 20-27 iulie 2022.