Printati aceasta pagina

Ştiri

ian 20, 2021

FCRP - parteneriat cu Asociația Română de Relații Publice (ARRP)


În data de 19 ianuarie 2021, Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA a semnat un parteneriat cu Asociația Română de Relații Publice (ARRP), care își propune să contribuie la promovarea corectă a disciplinei relațiilor publice în Romania și la creșterea constantă și consistentă a profesionalismului breslei.

 

Acest parteneriat are în vedere aprofundarea și lărgirea practicii de specialitate a studenților în domeniul comunicării și relații publice. Astfel, studenții vor beneficia de efectuarea unor stagii de practică în cadrul agențiilor de relații publice membre ale ARRP, participarea la acțiuni organizate de ARRP, participarea unor specialiști membri ai ARRP la cursuri și seminare, ca invitați ai cadrelor didactice de la SNSPA, realizarea unor evenimente în domeniul comunicării și relațiilor publice, în care sunt implicate ARRP și SNSPA. De asemenea, acordul presupune și realizarea unor cercetări în domeniul comunicării și al relațiilor publice, în care sunt implicate ARRP și SNSPA.

Printre membri Asociației Române de Relații Publice se numără Prof. Univ. Dr. Dumitru Borțun, președinte al juriului de onoare și membru fondator.

Asociația Română de Relații Publice (ARRP) a fost fondată în 1995, cu scopul de a promova activitatea de Relații Publice în România, de a proteja statutul profesional al specialiștilor din acest domeniu și de a acționa constant pentru profesionalizarea și standardizarea ocupației de practician al relațiilor publice în conformitate cu standardele internaționale în domeniu. ARRP reprezintă interesele membrilor asociației în particular și ale breslei în ansamblu,  atât la nivel național, cât și la nivel internațional, prin parteneriate cu alte asociații de profil din lume și afiliere la comunitatea globală.

Vezi toate ştirile