Printati aceasta pagina

Ştiri

nov 26, 2020

CEMtalks - Ana și Monica Odagiu marți 8.12, ora 12:00, via ZOOM


 

În cadrul întâlnirilor săptămânale din seria Professional Internship vom avea invitați din industrii creative, agenții, presă, publicitate, PR și artiști. Evenimentul este adresat studenților #FCRP.

Ana Odagiu încă din copilărie a știut că vrea să fie pe scenă, ascultând melodiile Aurei Urziceanu, jazz-ul fiind stilul muzical ce a cucerit-o iremediabil. A studiat canto, muzică ușoară și bineînțeles jazz. A dat examen de admitere la teatru si acum este absolventa a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L. Caragiale", promoția 2008, fiind studenta Adrianei Popovici. După ce a fost timp de 3 ani în trupa Arena de la Serviciul Român de Comedie, a participat la Vocea României și a cântat în trupa The Colours de la X Factor, Ana Odagiu își unește forțele pe plan muzical cu sora ei.

Monica Odagiu a devenit cunoscută publicului larg cu rolurile din serialul "Pariu cu viața" de la Pro TV și din trupa fenomen Lala Band a cărei membră a fost. În egală măsură aceasta a debutat cu dreptul în muzică cântând alături de un mare pianist, Sergiu Tuhutiu, într-un proiect inedit, Piano Colors. Absolventă a liceul Dinu Lipatti și licențiată a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L. Caragiale, Monica a rămas nedespărțită de muzică, îmbinând actoria și muzica prin sketch-uri și parodii muzicale alături de sora ei.

Înscrieri la adresa [email protected].

Mulțumiri c.d.a. drd. Andrei Galan!

Poster credit: Olga Dănilă.

#CEMTalks #ComunitateaFCRP #SNSPA

 

Vezi toate ştirile