Adm2021m.png

Printati aceasta pagina

Ştiri

nov 19, 2020

CEMtalks - Carina Sava și Cornel Ilie - marți 24.11, ora 16, ZOOM


 

Săptămâna viitoare, marți 24 Noiembrie, continuăm seria întâlnirilor #CEMtalks din cadrul disciplinei #ProfessionalInternship la Facultatea de Comunicare și Relații Publice, SNSPA București, alături de Carina Sava și Cornel Ilie!

Carina Sava – Founder & Artist Manager, Watermelon Agency. Carina Sava este absolventa unei facultăți de comunicare și relații publice și deține un masterat în Artist Management la Berklee College of Music. De-a lungul celor 12 ani în industria de entertainment din România, a fost managerul unor artiști ca VAMA, Tudor Chirila, VUNK, Zoli Toth etc. Carina este Co-Fondatoarea și Vice Presedinta RAW Music, asociația care organizează anual Mastering the Music Business, una dintre cele mai importante conferințe din Europa Centrală și de Est dedicate industriei muzicale. Carina conduce filiala din Romania a asociației Women in Music, iar în 2020 a fondat propria agenție de management artistic, Watermelon Agency.

În 1994 Cornel Ilie a susținut primul concert cu trupa Vunk, care se numea atunci Vank, de la inițialele celor patru membri ai formației. După debut a urmat o pauză, pâna în 1999, când trupa a lansat single-ul „Independent". În Noiembrie 1999, trupa a scos pe piață primul album, numit „Voyer", pe care se afla și piesa „Noi o scoatem la capăt". Au urmat hituri ca „1.000", „Lânga inima mea, vine inima ta" și „Prajitură cu jeleu". În Septembrie 2008, trupa a revenit pe piață sub numele de Vunk. În anul 2009, a lansat piesele „Dau alarma", „Artificii pe tavan" si „Lacrimi de coniac". Proiectul Vunk a câstigat multiple premii, printre care premiul pentru Cea mai bună trupă pop-rock și Cel mai bun album pop-rock.

Înscrieri la adresa [email protected].

Mulțumiri c.d.a. drd. Andrei Galan!

Poster credit: Olga Dănilă.

#CEMTalks #ComunitateaFCRP #SNSPA

 

Vezi toate ştirile