Printati aceasta pagina

Alerte

ian 23, 2020

ALEGEREA CURSURILOR OPTIONALE - semestrul II - anii I, II, III universitar - 27-31 ianuarie


Alegerea cursurilor opționale se face online, pe site-ul facultății, în Campusul virtual din zona STUDENTI , în perioada luni, 27 ianuarie - vineri, 31 ianuarie a.c.

Accesul în Campusul virtual se face folosind user şi parolă. Acestea se pot afla prin click pe Aflare parola şi introducerea CNP-ului.

Daca CNP-ul nu este gasit este posibil sa fi fost completat gresit de catre dvs. la inscriere. In acest caz, puteti trimite un email cu CNP-ul corect la adresa de email: [email protected].

Stabilirea listelor de studenți pentru cursurile opționale se va face în funcție de preferințe și de media notelor obținute în anul academic anterior. Pentru studenții din anul întâi contează  media de admitere.

Disciplinelor din pachetul opțional le sunt repartizate un număr egal de locuri.

Studentul își stabilește pentru fiecare disciplină, din cadrul fiecărui pachet opțional, gradul de preferință, începând cu ”1” pentru preferința cea mai ridicată, urmată de ”2” și, eventual, ”3”  pentru preferințele mai scăzute.

La cursul unde au optat mai mulți studenți decât numărul de locuri alocate, repartizarea se face în funcție de media anului anterior. De exemplu, dacă un student are media generală 7.50 și sunt colegi cu media mai mare de 7.50, care au ales aceeași disciplina X cu preferința 1 și au ocupat toate locurile alocate disciplinei X, atunci studentului i se va repartiza automat disciplina Y cu preferința aleasă 2.

Cursurile repartizate studenților în funcție de preferințele și de media anului anterior ale acestora devin obligatorii.

Profesorul titular poate accepta (pe baza cererilor depuse de studenți la secretariat) la curs si alți studenți decât cei înscrişi pe site, dar statutul acestui curs, in acest caz, va fi facultativ, iar creditele pentru acest curs sunt în afara celor pe care studentii trebuie să le obțină obligatoriu.

ATENȚIE! Nu contează rapiditatea înscrierii, ci media dumneavoastră! Prelucrarea preferințelor și repartizarea disciplinelor opționale se va realiza după terminarea perioadei de înscriere.