Deadline-ul pentru trimiterea abstractelor este 31 Martie 2022.

Printati aceasta pagina

Ştiri

mar 2, 2017

ComunicarTe 2017


ComunicarTe 2017
Forme de implicare în era digitală: de la angajamentul civic la cel al consumatorului
16 mai 2017

 

Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice anunţă cea de-a XV a ediţie a sesiunii de comunicări ştiinţifice a studenţilor - ComunicarTe, cu tema: Forme de implicare în era digitală: de la angajamentul civic la cel al consumatorului. Sunt invitaţi să participe studenţi din ciclul universitar şi masteral, atât din cadrul SNSPA, cât și din alte universităţi.

Fie că sunt proiecte individuale sau de grup realizate pe parcursul anilor de studiu, sunt așteptate atât lucrări teoretice, cât și lucrări care cuprind un demers de cercetare sau o propunere de produs de comunicare.  Tema permite, ca în fiecare an, acoperirea unui spectru larg de arii de cercetare din științele comunicării: comunicare organizațională, comunicare interpersonală, relaţii publice, marketing și branding, comunicare publicitară, comunicare politică, psihologia comunicării etc.

Etape:

25 martie – data limită pentru trimiterea abstractului lucrării

        (200-350 cuvinte, Times New Roman,12, 1.5);

5 mai – data limită pentru trimiterea lucrărilor în formă finală

                      (10-12 pagini, Times New Roman, 12, 1.5);

16 mai – susţinerea publică a lucrărilor.

Abstractele şi lucrările finale vor fi trimise, respectând termenele precizate mai sus, la ambele adrese de contact: [email protected] (Diana Dumitriu) & [email protected]  (Alexandru Cârlan), urmând a fi  evaluate de către un colectiv de profesori din cadrul Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice.

Mai multe informații vor fi disponibile pe site-ul evenimentului, precum și pe pagina de Facebook FCRP.

 

Vezi toate ştirile