Printati aceasta pagina

Ştiri

mai 17, 2024

Your Future Is Calling: Ziua Porților Deschise la FCRP


Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) vă invită la Ziua Porților Deschise.

Evenimentul va avea loc luni, 27 mai 2024, începând cu ora 12:00, în format hibrid: fizic, la sediul din Bd. Expoziției 30A (sala multifuncțională, parter) sau online, pe platforma Webex.

Liceenii pasionați de domeniul comunicării sunt invitați să participe la acest eveniment care le va oferi posibilitatea de a explora oferta educațională a Facultății de Comunicare și Relații Publice. La eveniment vor participa cadre didactice, studenți și invitați speciali din industriile creative, membri ai agențiilor de publicitate și PR, care vor povesti despre experiența universitară și despre oportunitățile unice pe care le oferim în cadrul facultății.

La eveniment, te așteaptă:

  • Prof. univ. dr. Alina Bârgăoanu, Decan, Facultatea de Comunicare și Relații Publice 
  • Conf. univ. dr. Corina Buzoianu, Prodecan, Facultatea de Comunicare și Relații Publice
  • Dana Nae Popa, Owner & Managing Director Pastel & Președinte UAPR și cadru didactic asociat al Facultății de Comunicare și Relații Publice
  • Bogdan Rogojina, Founder & Regional Manager al agenției Upspin și cadru didactic asociat al Facultății de Comunicare și Relații Publice
  • Ana Pogonariu, Social Media Manager la Untold

Moderatorul evenimentului: Asist. univ. dr. Roberta Răducu

Poți participa la eveniment fizic, la sediul SNSPA, sau online, pe Webex. Pentru înregistrare (fizic sau online) click aici - până pe data de 25 mai 2024, ora 22:00.

Urmăriți pagina noastră de Facebook pentru mai multe detalii despre eveniment.

#YourFutureIsCalling #SignInToTheFuture #FCRP #SNSPA

 

Vezi toate ştirile