Printati aceasta pagina

Ştiri

apr 18, 2024

Advertising Olympics-editia a 2-a


.

Anul acesta are loc între 27-31 mai a doua ediție a Advertising Olympics, un program derulat în cadrul parteneriatului dintre FCRP și Mccann WorldGroup, cel mai mare grup de publicitate și media din CEE. Programul va avea loc la sediul Mccann WorldGroup.

Studenții pasionați de publicitate, tehnologii digitale, design și comunicare sunt invitați sa consulte regulamentul programului și să se înscrie ca echipe creative, trimițând un demo de campanie digitală la adresa: [email protected] până pe data de 20 mai.

Echipele câștigătoare vor intra într-un program de boot camp, care va include mentorat oferit de practicienii Mccann si se va finaliza prin selectarea a trei echipe câștigătoare care vor beneficia de internship-uri plătite in cadrul Mccann WorldGroup si au șanse de a fi angajați full-time, asa cum au fost trei dintre câștigătorii ediției de anul trecut, toți studenții FCRP. 

Detaliile legate de campania digitală se găsesc pe afișul evenimentului. Pentru mai multe detalii, puteți sa îi scrieți Mădălinei Botan ([email protected]), conf. univ. în cadrul FCRP, coordonatoarea acestui proiect.

 

 

 

Vezi toate ştirile