Printati aceasta pagina

Ştiri

nov 28, 2023

Sustainability Star Award: Înscrieri până pe 30 noiembrie 2023


Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA vă invită la competiția Sustainability Star Award, o competiție concepută pentru a celebra comunicarea în domeniul sustenabilității în diverse categorii. Înscrierea se realizează până pe 30 noiembrie 2023, prin trimiterea materialelor la [email protected], cu menționarea categoriei competiționale alese, a unui abstract și a materialului complet, însoțite de datele de contact ale participantului, detalii aici: https://bit.ly/46htPRD.

Calendar și Premii:

Perioada de înscrieri este între 9 și 30 noiembrie 2023. Materialele selectate vor fi publicate pe GuerrillaVerde.ro începând cu data de 4 decembrie 2023. Procesul de jurizare va avea loc între 4 și 14 decembrie 2023, iar câștigătorii vor fi anunțați la data de 15 decembrie 2023.

Competiția este împărțită în două categorii principale, fiecare susținută de parteneri de prestigiu care oferă premii atractive:

Categoria I: Sustenabilitate în General (Sponsorizată de Tetra Pak)

  • Best Sustainability Feature (Valoare premiu: 300 EUR, Notebook/tabletă & cover cu tastatură)
  • Most Impactful Environmental (Valoare premiu: 150 EUR, Vouchere pentru cărți)
  • Community Environmental Spotlight  (Valoare premiu: 100 EUR, Vouchere pentru cărți)

Pentru această categorie, participanții pot propune materiale de comunicare și jurnalistice care abordează tematica sustenabilității în general, cu un subiect la alegere (eseuri, articole, interviuri, conținut foto-video, rapoarte, scurtmetraje și alte formate de comunicare).

Categoria II: Sustenabilitatea Aluminiului și Reciclarea (Sponsorizată de Asociatia Alucro)

  • Best Sustainability Feature (Valoare premiu: 500 EUR)
  • Most Impactful Environmental (Valoare premiu: 400 EUR)
  • Community Environmental Spotlight (Valoare premiu: 300 EUR)

Pentru această categorie, participanții pot propune materiale de comunicare și jurnalistice care abordează sustenabilitatea din perspectiva sustenabilității și impactului reciclării aluminiului (eseuri, articole, interviuri, conținut foto-video, rapoarte, scurtmetraje și alte formate de comunicare).

Recunoaștere:

Câștigătorii din fiecare categorie vor fi onorați cu prestigiosul premiu Sustainability Star. Toți participanții vor primi un Certificat de Participare. Materialele câștigătoare vor fi prezentate pe pagina web GuerrillaVerde/Sustainability News Lab. De asemenea, articolele remarcabile pot avea oportunitatea de a fi publicate în parteneriat cu diverse media.

Participarea Publicului și Audiența:

Competiția Sustainability Star Award este deschisă tuturor celor interesați de subiectul sustenabilității, oferind o platformă pentru a împărtăși și explora idei și povești. În timp ce publicul principal include studenți, competiția se extinde și către profesioniști din domeniu și publicul larg pasionat de problemele de mediu.

Rolul Sustainability News Lab:

Sustainability Star Award face parte din proiectul mai amplu Sustainability News Lab, cu scopul de a echipa noua generație de comunicatori și jurnaliști din România cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru a raporta eficient problemele de sustenabilitate. Această inițiativă cuprinde workshop-uri, programe de instruire, oportunități de mentorat și dezvoltarea unei platforme online dedicate jurnalismului de sustenabilitate în România. Sub umbrela GuerrillaVerde.ro, o platformă renumită pentru educația în domeniul mediului în România, proiectul își propune să împuternicească o nouă generație de comunicatori și povestitori în domeniul sustenabilității.

Detalii și înscrieri la: [email protected]

 

 

 

 

Vezi toate ştirile