Printati aceasta pagina

Ştiri

mar 27, 2023

ComunicarTe 2023 - ediția XXI | 24 mai 2023


Sesiunea de comunicări științifice – ComunicarTe, organizată de Facultatea de Comunicare și Relații Publice – SNSPA,  ajunge în acest an la cea de-a XXI-a ediție. Evenimentul va avea loc pe data de 24 mai 2023.

Tema ediției este Ascensiunea inteligenței artificiale: reconfigurări ale leadershipului și comunicării strategice.  

Pentru a cultiva o legătură mai strânsă între studenți și comunitatea academică, precum și între studenții din diverși ani, propunem și în acest an un format cu două secțiuni:

  1. Comunicări ştiinţifice, axate pe dimensiunea academică/de cercetare;
  2. Video de prezentare a lucrării de absolvire (max. 2 minute), care vizează componenta de shareable content.

Deadline-ul pentru trimiterea propunerilor este 24 aprilie 2023. Propunerile se trimit pe adresa de e-mail: [email protected].

ComunicarTe 2023 se adresează studenților din cadrul programelor de studii universitare și masterale din sfera științelor sociale și umaniste, urmărind să încurajeze implicarea și valorificarea activității de cercetare a studenților și oferind un cadru de dezbatere pentru temele abordate de aceștia.

Condiții de participare:

1.     Comunicări științifice – dimensiunea academică/de cercetare

Autori individuali sau echipe de studenți vor trimite un material științific original care să abordeze un subiect la alegere din sfera științelor comunicării (comunicare organizațională, comunicare interpersonală, relaţii publice, marketing și branding, comunicare publicitară, comunicare politică, comunicare digitală etc.)

Studenţii sunt încurajaţi să valorifice proiectele realizate în cursul anilor de studiu sau capitole/sinteze ale lucrărilor de absolvire. Sunt acceptate atât lucrări teoretice, cât și lucrări focalizate pe o cercetare empirică.

Termenul final de trimitere a lucrărilor: 12 mai 2023, pe adresa: [email protected].

2.     Video de prezentare a lucrării de absolvire – componenta de shareable content

Autori individuali vor trimite o propunere (script), până la deadline-ul anunțat, pentru un video  de minim 1.30 min, max. 2 min, care să prezinte lucrarea de absolvire. Pornind de  la propuneri, studenții vor beneficia de asistență în realizarea materialului.

Termenul final de trimitere a materialului video: 12 mai 2023 pe adresa [email protected].

Candidații sunt încurajați să precizeze în corpul mail-ului titlul secțiunii ComunicarTe, prenumele și numele studenților, numele profesorului sub îndrumarea căruia au realizat lucrarea, anul și grupa din care fac parte studenții.

Persoane de contact: Cătălina Niculescu ([email protected]), Florența Toader ([email protected]).

Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

#ComunicarTe2023

Vezi toate ştirile