Printati aceasta pagina

Ştiri

mar 19, 2023

CEMtalks - luni 20.03, ora 14:00


În cadrul întâlnirilor săptămânale Events Management vom avea invitați din industrii creative, agenții, presă, publicitate, PR și artiști. Evenimentul este adresat studenților #FCRP.

Carina Sava este absolventa unei facultăți de comunicare și relații publice și deține un masterat în Artist Management la Berklee College of Music. De-a lungul celor 14 ani în industria de entertainment din Romania, a fost managerul unor artiști ca VAMA, Tudor Chirila, VUNK, Zoli Toth etc. Carina este Co-Fondatoarea și Vice Președinta RAW Music, asociația care organizează anual Mastering the Music Business, una dintre cele mai importante conferințe din Europa Centrală și de Est dedicate industriei muzicale. Carina este inițiatoarea Women in Music Romania, iar în 2020 a fondat propria agenție de management artistic și brand partnership, Watermelon Agency.

Anca Lupeș este unul dintre cei mai experimentați profesioniști ai industriei muzicale din România. Unul dintre principalele sale avantaje este ca de-a lungul carierei a lucrat in aproape toate domeniile industriei: mass media (presa, radio, TV), organizare de concerte, case de discuri, music publishing, management și booking. În 2009 devine primul profesionist român certificat Master in Music Business de la Berkelee College of Music (Boston, USA). În 2016 fondeaza prima conferință de industrie muzicală din România – Mastering The Music Business. În prezent este Președinte al RAW Music (ONG-ul organizator al Mastering the Music Business și MMB Showcase Festival) și Director Executiv al INDIERO (asociația caselor de discuri independente din România, afiliată la IMPALA si WIN).

 

Înscrieri la adresa [email protected].

Mulțumiri c.d.a. drd. Andrei Galan!

Poster credit: Andrei Galan.

#CEMTalks #ComunitateaFCRP #SNSPA

 

 

 

 

 

Vezi toate ştirile