Printati aceasta pagina

Ştiri

ian 11, 2022

Oportunitate: Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni 2022


De astăzi până pe 13 februarie este deschisă perioada de înscrieri pentru Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni 2022!

Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni este acordat în fiecare an proiectelor gestionate de tineri, care promovează înțelegerea europeană și internațională și promovează un sentiment de identitate și integrare europeană.

Această competiţie este prima dintr-o amplă serie de evenimente şi acţiuni dedicate tinerilor anul acesta, an în care prioritățile tinerilor sunt pe primul loc pentru UE!

 

·         Cele trei proiecte europene câștigătoare primesc următoarele premii: premiul întâi este în valoare de 7 500 EUR, premiul al doilea este de 5 000 EUR, iar premiul al treilea este de 2 500 EUR.

·         Reprezentanți ai fiecărui proiect național câștigător sunt invitați la ceremonia de decernare a Premiului Charlemagne pentru tinerii europeni, care va avea loc la Aachen în luna mai.

·         Premiul include, de asemenea, o invitație oferită celor trei laureați de a vizita Parlamentul European (de la Bruxelles sau de la Strasbourg).

Mai multe detalii despre acest premiu:
http://epfacebook.eu/PremiulCharlemagne2022

Pentru înscrieri, accesați link-ul de mai jos:
http://epfacebook.eu/InscriereCharlemagne

 

Vezi toate ştirile