Printati aceasta pagina

Ştiri

oct 25, 2021

CEMtalks - marți 26.10, ora 12:15


În cadrul întâlnirilor săptămânale Events Management vom avea invitați din industrii creative, agenții, presă, publicitate, PR și artiști. Evenimentul este adresat studenților #FCRP.

Marie Jeanne Ion este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. În anii 1993 și 1994, a urmat cursurile Colegiului de Comunicare Socială la Universitatea de Stat din Quito, Ecuador. Are o specializare în jurnalism politic-campanii electorale - Bakee, realizată la Londra, în Marea Britanie, în anul 2000.

A fost reporter, pe rând, la Cronica Română, Antena 1 și Prima TV. A fost și editor general la departamentul de știri al postului Prima TV. Încă din anii 2002 și 2003 a avut colaborări cu postul EuroNews cu care colaborează și în prezent. Ca editor general, a coordonat toate transmisiile speciale ale stației Prima TV - ziua alegerilor, referendum, atentatul din 11 septembrie, conflictul din Afganistan și războiul din Irak. Totodată, a fost producător delegat la Praga, pentru summit-ul NATO din anul 2001.

 

 

Înscrieri la adresa [email protected].

Mulțumiri c.d.a. drd. Andrei Galan!

Poster credit: Andrei Galan.

#CEMTalks #ComunitateaFCRP #SNSPA

 

 

 

 

Vezi toate ştirile