Printati aceasta pagina

Alerte

iun 29, 2021

În atenția studenților anului 2 masterat – trimitere lucrări de absolvire și acte


În atenția studenților anului 2 masterat – trimitere lucrări de absolvire și acte pe adresa: [email protected]

Întâmpinăm dificultăți tehnice cu serverul care găzduiește campusul. Prin urmare, absolvenții studiilor de masterat nu vor mai încărca lucrările și actele în campus, ci vor urma procedura de mai jos:

Disertațiile și actele VOR FI TRIMISE DOAR DE PE ADRESA DE EMAIL INSTITUȚIONAL LA ADRESA: [email protected]. Atenție, studenții vor trimite numai două fișiere, în același mail: 1. Lucrarea de absolvire și 2. Actele (toate actele, într-un singur fișier – inclusiv fișa de evaluare cu nota propusă de coordonator).

  1. Titlul mailului: Masterat iulie 2021
  2. Corpul mailului: nume student, masteratul absolvit, profesor coordonator, username-ul și parola date de către profesorul coordonator
  3. În atașament: cele 2 documente atașate cu următoarea formă:

-          username.doc sau .docx (disertația)

-          username_acteD.pdf (pentru pdf-ul care conține toate actele cerute, cu mențiunea pe fiecare copie “Conform cu originalul”, cu semnătura studentului)

 

Exemplu:

Studentul Popescu Ion, absolvent al specializării Managementul Proiectelor, coordonat de prof. Andrei Găitanaru, va trimite următorul email:

From: [email protected]

To: [email protected]

Subject:  Masterat iulie 2021

Text mail:

Nume: Popescu Ion

Program absolvit: MP

Profesor coordinator: Andrei Găitanaru

Username: D_POPESCU_ION

Parola: J2021_0000

 

Atașamente:

  1. D_POPESCU_ION.doc
  2. D_POPESCU_ION_acteD.pdf

unde: D_POPESCU_ION.doc conține disertația și D_POPESCU_ION_acteD.pdf conține actele necesare pentru a fi depuse la secretariat.

Dacă nu cunoașteti adresa instituțională sau parola, puteți trimite un mail cu același conținut la [email protected] (dar fără atașamente) și să solicitați adresa instituțională și parola, după care trimiteți mailul complet de pe adresa instituțională. 

DOSARELE INCOMPLETE VOR FI RESPINSE!

Termenul de depunere rămâne același (30 iunie-2 iulie 2021), deoarece calendarul (http://comunicare.ro/uploads/absolvire/CalendarMasterIulie2021a.pdf) nu poate fi schimbat.