Printati aceasta pagina

Alerte

iun 29, 2021

În atenția studenților anului 3 – trimitere lucrări de absolvire, text academic și acte


În atenția studenților anului 3 – trimitere lucrări de absolvire, text academic și acte pe adresa: [email protected]

Întâmpinăm dificultăți tehnice cu serverul care găzduiește campusul. Prin urmare, absolvenții studiilor de licență nu vor mai încărca lucrările și actele în campus, ci vor urma procedura de mai jos:

Lucrările de licență, textul academic (pentru una din disciplinele: Gestionarea crizelor de imagine, Istoria comunicării, Publicitate, Relații Publice, în funcție de profil) și actele VOR FI TRIMISE DOAR DE PE ADRESA DE EMAIL INSTITUȚIONAL LA ADRESA: [email protected]. Atenție, studenții vor trimite numai trei fișiere, în același mail: 1. Lucrarea de absolvire 2. Textul academic 3. Actele (toate actele, într-un singur fișier – inclusiv fișa de evaluare cu nota propusă de coordonator).

  1. Titlul mailului: Licență iulie 2021
  2. Corpul mailului: nume student, program absolvit (UC – Comunicare și relații publice sau UA - Publicitate), profesor coordonator, username-ul și parola date de către profesorul coordonator
  3. În atașament: cele 3 documente atașate cu următoarea formă:

-          username.doc (lucrarea de licență)

-          username_RP.doc (text academic pentru Relații publice) sau username_IC.doc (text academic pentru Istoria comunicării) sau username_GC.doc (text academic pentru Gestionarea crizelor) sau username_PB.doc (text academic pentru Publicitate)

-          username_acteL.pdf (pentru pdf-ul care conține toate actele cerute, cu mențiunea pe fiecare copie “Conform cu originalul”)

 

Exemplu:

Studentul Popescu Ion, absolvent al specializării Publicitate, coordonat de prof. Andrei Găitanaru, va trimite următorul email:

From: [email protected]

To: [email protected]

Subject:  Licență iulie 2021

Text mail:

Nume: Popescu Ion

Program absolvit: UA

Profesor coordinator: Andrei Găitanaru

Username: L_POPESCU_ION

Parola: J2021_0000

 

Atașamente:

  1. L_POPESCU_ION.doc
  2. L_POPESCU_ION_PB.doc
  3.  L_POPESCU_ION_acteL.pdf

 

unde L_POPESCU_ION.doc conține lucrarea de licență, L_POPESCU_ION_PB.doc conține textul academic pentru Publicitate și L_POPESCU_ION_acteL.pdf conține actele necesare pentru a fi depuse la secretariat.

 

DOSARELE INCOMPLETE VOR FI RESPINSE!

Studenții care au reușit să încarce ieri documentele în campus vor trimite și ei cele trei fișiere pe adresa de mai sus, pentru că există riscul de a nu putea descărca dosarele de pe server.

Termenul de depunere rămâne același (azi, 29.06.2021), deoarece calendarul (http://comunicare.ro/uploads/absolvire/CalendarLicentaIulie2021b.pdf) nu poate fi schimbat.