Printati aceasta pagina

Ştiri

oct 28, 2020

Evenimentele CEMtalks - marți 3 noiembrie, ora 12:30, via ZOOM


În cadrul întâlnirilor săptămânale din seria Professional Internship vom avea invitați din industrii creative, agenții, presă, publicitate, PR și artiști. Evenimentul este adresat studenților #FCRP.

Camelia Cavadia a lucrat în ProTV din decembrie 1995, până în mai 2014, ocupându-se de promovarea tuturor programelor și vedetelor postului și a ocupat funcția de PR Manager ProTV. În Mai 2015, a publicat la editura Trei primul său roman „Vina”, care s-a bucurat de succes atât în țară, cât și în străinătate. Romanul „Vina” a fost desemnat Cel mai bun roman debut al anului 2015, la cea de-a XXIX-a ediție a Festivalului Internațional de la Chambery, Franța. În Iunie 2016, Camelia Cavadia a publicat la aceeași editură, cel de-al 2-lea roman al său, „Măștile fricii”, lansat ulterior și în Marea Britanie, la invitația Grupului de voluntar „Romanians love books”.

Alina Sin a intrat în televiziune în 2004, la postul public, unde a lucrat ca PR Executive pentru TVR Cultural. Din decembrie 2005 până în mai 2014 a fost Senior PR Coordinator la Pro TV. S-a ocupat de proiecte MediaPro Music în primul an  lucrând cu artiști precum Loredana, Analia Selis, Timpuri Noi, Alb Negru, etc, apoi de vedere și emisiuni marca ProTV, precum MasterChef, Las Fierbinți, Happy Hour/La Măruță, Serviciul Român de Comedie, Spitalul de Demență, etc. Împreună cu Camelia Cavadia lansează în 2015 platforma online de cultură COOLtura Mall, un loc dedicat oamenilor cu povești, lansărilor de carte, spectacolelor, filmelor și festivalurilor de gen.

Înscrieri la adresa [email protected].

Mulțumiri c.d.a. drd. Andrei Galan!

Poster credit: Olga Danila.

#CEMTalks #ComunitateaFCRP #SNSPA

 

 

 

Vezi toate ştirile