Printati aceasta pagina

Ştiri

feb 15, 2019

A 4-a ediție a conferinței Qualitative Research in Communication


În perioada 26-27 septembrie 2019, Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, în parteneriat cu Universitatea Colorado Boulder, SUA, Universitatea Jagiellonian, Polonia și Universitatea Ariel, Israel, organizează cea de-a 4-a ediție a conferinței internaționale Qualitative Research in Communication.

Printre keynote speaker-ii confirmați se numără Jane Vincent, profesor și cercetător vizitator în Departamentul de Media al London School of Economics, co-editoare a volumului Smartphone cultures, și David BoromiszaHabashi, profesor la Universitarea Colorado Boulder, autor al volumului etnografic Speaking Hatefully: Culture, Communication, and Political Action in Hungary.

Conferința va avea șase paneluri: Aging and Communication, Emotions in ”Real” and ”Virtual” Communication, Fake News and Digital Disinformation, Health Communication Approaches and Action Areas, Qualitative Approaches in Management și Qualitative Methodologies in Communication.

Scopul conferinței este să ofere un cadru interdisciplinar pentru colaborări și viitoare proiecte de cercetare. Conferința Qualitative Research in Communication reprezintă și o oportunitate pentru a schimba idei în legătură cu utilizarea cercetării calitative în mediul academic.

Termenul limită de trimitere a abstractelor este 31 mai 2019. Pentru trimiterea abstractelor și informații suplimentare vă rugăm folosiți adresa [email protected]

Mai multe detalii despre conferință aici: http://bit.ly/qrc2019.

 

Vezi toate ştirile