Printati aceasta pagina

Ştiri

mai 8, 2018

Lansare de carte |Plec, de Cristina Andone - 17 mai 2018


Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA, Institutul Cultural Român și Editura Univers vă invită joi, 17 mai 2018, de la ora 19:00, la evenimentul de lansare al volumului Plec – roman cu publicitari, măgar și umbre, semnat de Cristina Andone, ce va avea loc la Sala Mare a Institutului Cultural Român (Aleea Alexandru, nr. 36, sector 1, Zona Aviatorilor).

Plec – roman cu publicitari, măgar și umbre este o carte singulară în literatura română actuală, în care apar culisele unei lumi pe care se bazează întreaga industrie de consum: lumea publicității. Pe acest fundal colorat, plin de lumini artificiale, promisiuni false și slogane mai mult sau mai puțin originale, evoluează patru personaje care pornesc împreună într-o călătorie al cărei scop e repatrierea măgarului Krasna: Vera Trotsky, Marta Coman, Felix Dimuleanu, Mishu – băiatul de la IT.

Fiecare dintre aceste personaje are propria-i poveste: Marta e obsedată de ideea că va fi concediată ș iîncearcă să-și ghicească soarta din numărători întâmplătoare; Vera se străduiește să lase în urmă istoria unei trădări și părăsirea casei în care a fost fericită; Felix Dimuleanu ar vrea să știe mai multe despre femeia care i-a fost mamă și pe care nici n-a apucat s-o cunoască; Mishu s-a săturat să rezolve problemele informatice ale companiei prin sfatul de a conecta computerul la curentul electric. În felulsău, fiecare dintre aceste personaje caută un exit.

Mai multe despre carte aici și aici.

Vezi toate ştirile