Printati aceasta pagina

Alerte

dec 13, 2017

Practica pentru studentii anului 2 la P&G


In cadrul companiei Procter&Gamble sunt disponibile locuri pentru stagii de practica in urmatoarele departamente: Finante, Marketing, Vanzari, Logistica, IT, Procurement.

Studentii pot aplica la stagiile de practica, pana la data de 21 ianuarie 2018, prin completarea urmatorului formular: https://goo.gl/forms/0XzT3TfhRvW6wk2x2

Practica pentru studenții din anul 2 din P&G se va desfășura sub forma unor proiecte reale, de business din aria de specialitate a facultatii la care echipele de studenți (formate din 3-4 persoane) vor încerca să găsească cele mai bune şi practice soluții. De-a lungul orelor de practică vor avea și un coordonator din departamentul potrivit, care îi va ajuta în rezolvarea proiectului. Toţi studenţii vor începe programul în acelaşi timp, în perioada martie-aprilie, având un program de 2-3 zile pentru onboarding, urmat de lucrul efectiv pentru proiecte. Programul de lucru este foarte flexibil si se poate stabili în fiecare zi sau săptămână, împreună cu echipa şi cu coordonatorul P&G, independent de celelalte echipe.

In urma completării formularului, aceştia vor fi contactaţi de un reprezentat al departamentului de resurse umane, de la care pot primi toate informaţiile necesare referitoare la paşii următori.