Printati aceasta pagina

Ştiri

mai 23, 2017

Bookfest - mai 2017


Editura Comunicare.ro vă invită la Salonul internațional de carte Bookfest, Ediția a XII-a, care are în loc în perioada 24–28 mai, la Romexpo.

Lansarea celor mai recente publicații ale editurii (traduceri & lucrări originale ale cadrelor universitare ale SNSPA) va avea loc vineri 26 mai, ora 18.00, la standul editurii – CO5, Pavilionul C4,  Romexpo.

Evenimentul va fi structurat în două momente: 1. Prezentarea traducerilor; 2. Prezentarea lucrărilor cadrelor universitare ale SNSPA.

Moderator: Livia Szasz, director editorial, Editura Comunicare.ro.


Evenimentul va fi structurat in doua momente:

1. Prezentarea traducerilor;

2. Prezentarea lucrarilor cadrelor universitare ale SNSPA.

 

 

Salonul Internațional de Carte Bookfest este organizat de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România, cu sprijinul Ministerului Culturii și Identității Naționale. Pentru al doilea an consecutiv, Salonul Internațional de Carte Bookfest este organizat sub Înaltul Patronaj al Președintelui României.

PROGRAMUL LANSĂRILOR EDITURII COMUNICARE.RO  LA SALONUL INTERNAȚIONAL DE CARTE BOOKFEST, EDIŢIA A XII-a, 2017


Vineri, 26 mai, ora 18:00

Prezintă: analistul economic Ilie Șerbănescu și prof. univ. Paul Dobrescu, Facultatea de Comunicare și Relații Publice, SNSPA, director al Centrului de Cercetare în Comunicare, SNSPA.


Prezintă: prof. univ. Alina Bârgăoanu, decan al Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA și conf. univ. Clara Volintiru, ASE, Vice-Președinte Fundaţia C.A.E.S.A.R.

  • Dialoguri, de Gilles Deleuze şi Claire Parnet. Cu o postfață de Bogdan Ghiu

Prezintă: scriitorul și criticul Bogdan Ghiu

Prezintă: asist. univ. Oana Ștefăniță, Facultatea de Comunicare și Relații Publice, SNSPA

Prezintă: Cătă​lina Grigoraș​i, cadru didactic asociat, Facultatea de Comunicare și Relații Publice, SNSPA

Prezintă: asist. univ. Raluca Buturoiu, Facultatea de Comunicare și Relații Publice, SNSPA

Prezintă: lect. univ. Alina Duduciuc, conf. univ. Loredana Ivan, conf. univ. Dan Stănescu, Facultatea de Comunicare și Relații Publice, SNSPA

Prezintă: lect. univ. Simona Bonghez, Facultatea de Comunicare și Relații Publice, SNSPA, fondator și managing director, Colors in Projects

 

Bookfest este cel mai important salon de carte din România şi singurul eveniment al industriei editoriale care a reuşit să capete o dimensiune internaţională marcantă. 

Suedia este oaspetele de onoare al ediţiei din acest an a Salonului Internațional de Carte Bookfest, ce va avea loc la Romexpo, în perioada 24-28 mai. Sub sloganul „Sweden: Creating Stories”, 9 invitați din Suedia vor sosi la București pentru a participa la lecturi publice, lansări de carte, dezbateri sau mese rotunde.

Dincolo de evenimentele care au în centru literatura, Ambasada Suediei la București își propune ca prezența Suediei la Bookfest să constituie un bun prilej de a reflecta asupra unor subiecte precum educația pentru lectură, egalitatea de gen, drepturile omului, integrarea minorităților și promovarea diversității.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe pagina de FB, aici.

 


 

 

Vezi toate ştirile