mai 25, 2021

CEMtalks - marți 25.05, ora 14:00


În cadrul întâlnirilor săptămânale Events Management vom avea invitați din industrii creative, agenții, presă, publicitate, PR și artiști. Evenimentul este adresat studenților #FCRP.

Mirela Retegan este un fenomen, o deschizătoare de drumuri ale încrederii și ale vieții trăite cu seninătate, care ne reînvață să trăim mai simplu, mai curat, mai vesel! Născută la Dej, dar Satu Mare e oraşul în care aceasta s-a afirmat. Acolo a trăit cele mai importante întâlniri din tinereţe, apoi a făcut mutarea la Bucureşti, obligată de contextul politic, conducând o staţie de radio şi plecarea a fost preţul pe care l-a plătit, ca să rămână independentă.

Mereu conectata la media, fie că vorbim de online, radio, televiziune, presă scrisă. Cel mai bine se simt la radio şi cea mai frumoasă amintire din perioada petrecută la microfon este, de departe, RADIO TRANSILVANIA - postul pe care l-a şi condus mulţi ani. A început ca reporter şi a ajuns director regional. A fost corespondent BBC, PRO TV, Mediafax, a lucrat la Samtel, amtrecut şi pe la Informaţia Zilei, dar drumurile carierei au trimis-o înapoi la radio Europa FM. În Bucureşti, a realizat emisiuni la Naţional FM şi la ItsyBitsy. De 13 ani conduce, în calitate de general manager, cel mai frumos vis al ei, Compania de Evenimente pentru Copii ZURLI.

 

 

Înscrieri la adresa [email protected].

Mulțumiri c.d.a. drd. Andrei Galan!

Poster credit: Olga Dănilă.

#CEMTalks #ComunitateaFCRP #SNSPA

 

 

 

 

Vezi toate ştirile