nov 19, 2021

Marketing și comunicare de brand, miercuri 24.11, 18:30


Miercuri, 24 noiembrie 2021, de la 18:30, vom avea o invitată la cursul de Marketing și comunicare de brand de la Masteratul de Publicitate, via Google Meet: Andreea Gavrilă, Co-Founder & Creative Partner New Moon Agency, #AlumnaFCRP, care va discuta despre strategii de user generated content.

Andreea este un publicitar pasionat de tehnologie, comunicare digitală, alfabetizare media și activism de brand, cu o experiență de peste 13 ani în domeniul publicității. Cu rolul său dublu de Creative Strategist și Creative Director în cadrul agenției pe care a co-fondat-o, New Moon, Andreea reușește să aibă o viziune aprofundată asupra obiectivelor de business ale clienților săi, reinterpretând adesea creativitatea printr-o lentilă strategică atunci când rezolvă brief-urile de client. 

După ce a aprofundat și alte zone ale comunicării, a ajutat la promovarea muzicii clasice în rândul tinerilor și a co-fondat unul dintre cele mai importante proiecte de alfabetizare media din România (Rubrika, agregator automatizat de știri din surse de încredere), a simțit că a venit momentul pentru următorul pas firesc al carierei: calea antreprenoriatului.

La nici 2 ani de la înființarea New Moon, agenția a intrat în ecosistemul de companii partenere Graffiti PR, cea mai performantă agenție de PR din România, și astfel, împreună cu unii dintre cei mai efervescenți profesioniști în comunicare din România, duce la următorul nivel misiunea New Moon: de a rezolva provocările de business ale clienților prin aplicarea unui framework de inteligență creativă digitală. De-a lungul timpului a dezvoltat platforme de comunicare, strategii de comunicare, campanii integrate, strategii social media & mecanisme de engagement și user generated content, CRMs, campanii de branding digital etc. pentru unele dintre cele mai mari branduri din România, din industrii precum oil&gas, CSR, banking&asigurări, alcool, FMCG, telecom, auto, retail, pharma, beauty, tehnologie, cybersecurity, data privacy și nu numai.

 

 

Vezi toate ştirile