apr 2, 2019

World café: Sunt tanar si votez pentru viitorul Europei - 3 aprilie a.c., ora 10:00, SNSPA, parter, sala multifuncțională


Centrul de Informare Europe Direct (CIED) Bucureşti din cadrul Institutului European din România (IER), în parteneriat cu Biroul de Legătură al Parlamentului European și cu Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA organizează, în data de 3 aprilie 2019, un eveniment în format „world café” intitulat „Sunt tânăr și votez pentru viitorul Europei!”, care se va desfășura la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, Bd. Expoziției nr. 30A, sector 1, București, în Sala Multifuncțională de la parter, între orele 10:00 – 12:00.

Agenda evenimentului aici.

Având în vedere importanța alegerilor europarlamentare și a momentului crucial în care ne aflăm, în care este esențial să mobilizăm cât mai mulți oameni la vot, acest eveniment își propune să aducă în atenția tinerilor, mai ales a celor care merg la vot pentru prima dată (first time voters) informații privind procesul electoral european și importanța acestuia, precum și implicațiile acestuia asupra vieții de zi cu zi a cetățenilor.

Evenimentul va fi sub formă de „world café” (cafenea publică). Tinerii vor fi împărțiți în grupuri de discuții moderate de facilitatori. Amplasarea într-un mediu non-formal le va permite tinerilor să dialogheze mai ușor cu invitații și să le adreseze întrebări. Mesajul evenimentului este încurajarea participării tinerilor la alegerile europene.

 

 

Vezi toate ştirile